Beoordelingen

Omdat het om mensen gaat, niet om stenen!

Zeer goede begeleiding

We hebben Meindert Zomer ingeschakeld bij de verkoop van het huis van familie. We hebben Meindert Zomer toen gekozen omdat hij rustig, vriendelijk, zeer kundig en betrouwbaar overkwam. Dat we hem voor de verkoop van ons huis hebben gevraagd, zegt genoeg eigenlijk. Toch wil ik nog benadrukken dat hij gezorgd heeft voor een zeer goede begeleiding bij de verkoop van ons huis. Alles verliep zeer professioneel. Meindert Zomer is zeer kundig, betrokken en zijn aanpak gaf ons een zeer vertrouwd gevoel. We konden met vragen altijd bij hem terecht. Wij zullen hem zeker aanraden bij vrienden of familie.

Inge de Vries


Soms is één woord voldoende, geweldig!

Het begint al met een vriendelijke telefoniste dat toch het visitekaartje is wanneer je je huis verkoopt. Mailtjes worden binnen een halve werkdag beantwoord. Abnormale ruime openingstijden. En bovenal een makelaar die de regels kent, de grenzen opzoekt maar er binnen blijft. Op deze manier weet je zeker dat ze er echt alles voor je uithalen op elk vlak. Fijne communicatie met korte lijnen. En kennelijk denken er meer mensen zo over als ik zo bij mij in de straat kijk. Wat ik al zei: GEWELDIG!

Renate de GeitEerlijk en oprecht

Wat mij betreft niet alleen de tofste, maar ook de eerlijkste en meest oprechte makelaar die ik ken. Ons huis via Meindert Zomer naar volle tevredenheid in de verkoop gedaan en ook vrij snel verkocht. Wat ik echt tof vind aan deze makelaar, is de snelheid waarmee ze op je vragen antwoorden en de correctheid van dat alles. Echt super!

Tom ReuversZomer Makelaars

Omdat het om mensen gaat, niet om stenen!